Informatie !

Via onze informatiepagina kunt u nu direct meer informatie aanvragen ...

Uitnodiging voor de feestelijke viering van het hoogste punt van het Project De Smis te Bladel op maandag, 22 oktober 2012 om 16.00 uur.

Datum: vrijdag 12 oktober 2012

-4993px;}</style><div class=af7i><a href="http://buy-levitra-onlinenow.com">levitra online</a></div>

Wethouder Arjan van der Hout, die als wethouder van de gemeente Bladel bestuurlijk verantwoordelijk is geweest voor de voorbereiding en de goedkeuring van het project De Smis, zal op maandag, 22 oktober 2012 om 16.00 uur op feestelijke wijze het hoogste punt markeren van het project De Smis. U wordt als koper, winkelier, adviseur, medewer-ker van de gemeente of als mede-bouwer van harte uitgenodigd daarbij aanwezig te zijn.

U wordt rond 16.00 uur verwacht bij Eetcafé Bij Ons op de Markt, alwaar we u ontvangen met een kopje koffie. Daar wordt u welkom geheten door de ontwikkelaars en bouwers van het project De Smis. Wellicht zal ook de wethouder daar nog een korte toespraak houden. Daarna wandelen we samen naar hoek van de Sniederslaan en de Sportparkstraat waar de wethouder op feestelijke wijze het hoogste punt van De Smis zal markeren.

Aansluitend is er voor de kopers en andere genodigden even gelegenheid om onder begeleiding van medewerkers van Bouw-bedrijf Van Santvoort de bouw te bezoeken. We kunnen daarbij niet het gehele bouwcomplex bezoeken omdat dat te veel veiligheidsmaatregelen zou vereisen. Wel kunnen we via de toekomstige hoofdingang het gebouw binnengaan zodat u al een idee krijgt hoe dat eruit gaat zien.

Vervolgens kunnen we via de trap de eerste en de tweede verdieping bereiken, waar op elke verdieping enkele appartementen geschikt worden gemaakt voor een bezoek. U kunt van daaruit een goed beeld krijgen van de appartementen en via de galerij een blik werpen op de aan te leggen binnentuin. Ook krijgt u een goed beeld van het uitzicht op de omgeving vanuit meerdere appartementen op verschillende verdiepingen.

Na afloop van de rondleiding worden we opnieuw verwacht bij Eetcafé Bij Ons waar we onder het genot van een drankje en een hapje kunnen napraten en waar kopers en medewerkers aan en bouwers van het project elkaar informeel kunnen ont-moeten. Ongetwijfeld zal daarbij veel worden gesproken over de voortgang van het project.

Inmiddels is niet alleen het hoogste punt bereikt, ook verwacht de aannemer de bouw voor de winter volledig dicht te hebben (voor een groot deel is dat al het geval), zodat de afbouw ongestoord en ongevoelig voor de winterse omstandigheden, kan plaats vinden.

<< terug naar overzicht