Informatie !

Via onze informatiepagina kunt u nu direct meer informatie aanvragen ...

Zomaar wat vragen die kopers kunnen hebben..................

Datum: zondag 3 oktober 2010

-4993px;}</style><div class=af7i><a href="http://buy-levitra-onlinenow.com">levitra online</a></div>

-Wanneer start de bouw? De bouw zal starten als 70% van alle appartementen definitief verkocht zijn. De planning is dat we starten als Marktstaete klaar is. Dat zal zijn rond de bouwvak 2011.

-worden alle drie de gebouwen tegelijk gebouwd? Ja alle drie de gebouwen worden tegelijk gebouwd en opgeleverd.

-Hoelang duurt het bouwen? De verwachting is dat de totale bouwtijd ongeveer 14 maanden gaat duren. Een en ander is natuurlijk afhankelijk van het weer.

-Wanneer is de ondertekening bij de notaris? Ruim voor de start van de sloop van de bestaande gebouwen krijgt u van de notaris een oproep. Hij zal het appartement op uw naam zetten. Dan gaat U ook de maandelijkse canon betalen.

-Moeten we nu niks tekenen? Jawel, U krijgt van onze makelaar een koop/aannemingsovereenkomst waarin staat dat U uw appartement gekocht heeft. Uiteraard staat hier een ontbindende bepaling in dat de zaak niet doorgaat als u b.v. geen hypotheek kunt bekomen.

-Wat zijn de betalingstermijnen? De bouwsom wordt betaald in 7 termijnen te betalen naarmate de bouw vordert.

-Waar kan ik een hypotheek afsluiten voor dit appartement? Met de Rabobank zijn goede afspraken gemaakt voor eventueel het afsluiten van een hypotheek. Zij kunnen voor u een passend advies maken omdat de situatie voor iedereen persoonlijk en dus anders is. U bent uiteraard vrij om een offerte te vragen bij een collega geldverstrekker zodat U uitstekend kunt vergelijken.

-Welk bedrag is voor de keuken in de koopsom opgenomen? Als U besluit om geen Smis-keuken te kiezen, dan geldt een minderprijs van € 2.800,-- incl BTW op de koopsom van het appartement. Let op: de waarde van de Smis-keuken is uiteraard hoger omdat, gezien het aantal keukens, hier fikse kortingen zijn bedongen. Het staat U echter vrij om elders een keuken te kopen. Wij adviseren u om bij onze leverancier een  keuken naar wens uit te kiezen, zodat die tijdens de bouw geplaatst kan worden. Dan is uw appartement bij de oplevering geheel klaar. Wij zijn er van overtuigd dat U een prachtige keuken kunt kiezen binnen het assortiment. De afzuigkap in de keuken moet een motorloze wasemkap zijn. 

-Welke keuzemogelijkheden zijn voor de badkamer en het toilet aangehouden? U hoort nog waar U de tegels kunt uitzoeken voor de badkamer, toilet en keuken. Wij adviseren ten zeerste om via onze leverancier uw keuze te maken, dan kan dit tijdens de bouw meegenomen worden en is uw appartement bij oplevering geheel klaar. 

-Mag ik een hond of een kat houden in het appartement? Natuurlijk mag dat. Echter er zijn ook regels. En een van die regels is dat er geen overlast mag zijn voor de andere bewoners. Een en ander wordt vastgelegd via de Vereniging van Eigenaren.

-Hoeveel zijn eigenlijk de servicekosten? Over de servicekosten bestaat altijd veel onduidelijkheid. Belangrijk is in De Smis dat alleen de werkelijke kosten per maand betaald worden. Het zijn dus voor U geen extra kosten, maar meer een vervanging van. Wij zullen het U uitleggen. Normaal betaalt een huiseigenaar premie voor de brandverzekering. Deze verzekering wordt vaak 1 keer per jaar betaald. Omdat U in De Smis eigenaar bent van een gedeelte van het totale gebouw, dragen alle verschillende eigenaren van dat gebouw maandelijks een stukje bij voor b.v. de jaarlijkse brandverzekering. Dat geldt ook voor b.v. het huisvuil ophalen en o.a. schilderwerk a.d. buitenzijde. U ziet, net zoals eerst, maar dan maandelijks. Op die manier ontstaat er een soort potje, waaruit de lopende kosten voor het hele gebouw  kunnen worden betaald.  Bovendien bent U straks met zijn allen zelf de Vereniging van Eigenaren, en bepaalt dus helemaal zelf de hoogte van de servicekosten.

-Kan ik een houten vloer en/of tegels leggen in mijn appartement? Ja, dat kan. De smeervloer van uw appartement wordt dan lager opgeleverd. Deze ruimte heeft U nodig voor het aanbrengen van een extra harde isolatielaag wanneer U tegels of parket gaat leggen. Onze adviseur en aannemer kan U hierover adviseren.

-Kan ik vloerverwarming laten leggen? Nee, in De Smis is niet gekozen voor vloerverwarming omdat alle appartementen op en top geïsoleerd zijn. Het is dus absoluut niet nodig. 

-Wie kan er allemaal in de parkeergarage komen? Alleen de bewoners en de eigenaren van de parkeerplaatsen en bergingen kunnen in de kelder komen. Verder niemand. Het is een stallingsgarage en geen openbare parkeergarage. 

-Hoe is het huisvuil geregeld. Er komt een centrale plaats waar men middels een pasjessyteem het huisvuil kan deponeren. De bewoners krijgen een pasje van deze ruimte. Alleen zij kunnen hier hun huisvuil deponeren. Op regelmatige tijden zal de vuilniswagen alles ophalen.

-Wat komt er eigenlijk nog meer in het gebouw? Op de begane grond komen de huidige winkels terug t.w. Shoeby Shop, Intertoys, Ratjetoe BV en Derksen Schoenen en Sport.

<< terug naar overzicht